Obaveštenje o korišćenju ličnih podataka

Ova stranica nema za cilj prikupljanje ličnih podataka posetilaca. Međutim, može se desiti da se određeni podaci o Vama prikupe automatski kroz primenu kolačića (‘’Cookies’’) ili tako što nam ih sami dostavite kroz kontakt formu.

Kolačići, odnosno “Cookies”

Ovaj web sajt može koristiti „Kolačiće“ za optimizaciju usluga.

„Kolačić“ je fajl, sastavljen od slova i brojeva (obično), koji naš web server šalje u datoteku kolačića na pretraživaču hard diska Vašeg kompjutera. Na taj način naš web sajt ima mogućnosti da uspostavi vezu između web servera i internet pretraživača, a sve da bi se Vama predstavila prilagođena internet stranica u skladu sa Vašim interesovanjima i kako bi se bolje reagovalo na Vaše potrebe.

Većina pretraživača automatski prihvata kolačiće, međutim, obično možete da promenite vaš pretraživač da bi ste sprečili memorisanje kolačića. Napominjemo da ukoliko isključite kolačiće to će ograničiti uslugu koju možemo da Vam pružimo i može da utiče na vaše iskustvo kao posetioca.

Obrada podataka o ličnosti

Rukovalac podataka: Philip Morris Operations a.d. Niš („PMOP“) Bulevar 12. februar 74, 18000 Niš, Srbija Podaci o ličnosti koji se prikupljaju: kontakt podaci koje posetilac stranice sam svojevoljno dostavi prilikom postavljanja upita kroz kontakt formu. Svrha prikupljanja i obrade podataka: Odgovori na upite posetilaca. Kompanija PMOP se obavezuje da poštuje i štiti Vašu privatnost u skladu sa zakonom. Kompnija može u skladu sa propisima Republike Srbije, podeliti podatke koje nam dostavite sa svojim poslovnim partnerima ili pružaocima usluga u Srbiji, kao i sa povezanim kompanijama pod okriljem Philip Morris International, uključujući ali ne ograničavajući se na kompanije Philip Morris Products S.A. Švajcarska i PMI Service Center Europe Sp. z.o.o. Poljska. Više o ovome možete naći u Obaveštenju o privatnosti kompanije Philip Morris International.